سفارش و خرید کالا از سراسر دنیا در قبال دریافت ال سی ریالی و داخلی. تامین و توزیع مواد غذایی، تجهیزات الکترونیک و IT، مخابراتی و امنیتی و …
برنج باسماتی از بهترین نوع برنج باسماتی، سوپر کرنل باسماتی که در کشور هند تهیه میگردد. از مهمترین ویژگیها و مزایای برنج باسماتی کیفیت یکنواخت آن میباشد. برنج باسماتی خوب و درجه یک با این مشخصات شناخته میشود: این برنج، بلند و باریک و قطر آن در همه دانهها به یک اندازه میباشد. رنگ آن کمی زرد و بدون خرده است و باید زیر دندان، کاملاً سفت و محکم باشد. هندوستان دارای پتانسیل عظیمی است تا به صادرکننده اصلی برنج ارگانیک در بازار بینالمللی تبدیل شود. هند تلاش میکند برنج باسماتی، برنج عطری و دیگر انواع برنج را با تاسیس مزارع نمونه در ایالتهای هند اعم از پنجاب، هاریانا و اوتارپرادش، تولید و صادر کند.
پلاستیک یکی از مهمترین فرآورده های نفت خام میباشد که بدون اغراق مهمترین و پرکاربردترین محصول جهان امروز میباشد پلاستیک به خاطر ویژگیهای منحصر به فردی که دارد تحقیقا در تمام صنایع دنیا کاربرد دارد از نایلون و ظروف پلاستیکی گرفته تا اسباب بازی و لولزم التحریر و کلید و پریز ساختمان و لوازم خانگی و کامپیوتر و موبایل و موتور سیکلت و ماشین و صنایع هواپیمایی و صنیع فضایی و صنایع پزشکی و آزمایشگاهی و لوازم ورزشی و … انواع مواد اولیه پلاستیک: پلی استایرن انبساطی پلاستوفوم (EPS)، پلی استایرن مقاوم هایمپکت (HIPS )، پلی استیرن معمولی کریستال (GPPS)، پلی اتیلن سبک،سنگین (HDPE-LDPE-LLD)، پلی اتیلن سنگین پایپ گرید (PIPE)، پلی پروپیلن هوموپلیمر،کوپلیمروتقویت شده (PP)، ای بی اس (ABS)، پلی کربنات (PC)، پلی استال هستافرم (POM)، پی بی تی (PBT)، لورن (SAN)، پلی اتیلن ترفتالات (PET). کشورهایی مانند کره جنوبی، چین، تایوان در اسیا به عنوان عمده تولید کنندگان مواد پلیمری هستند که از منابع تامین شرکت توسعه تمدن پارسیان به شمار می روند.
محصولی با رعایت دقیق کلیه استانداردهای ملی که تحت نظارت کارشناسان ذیربط کنترل کیفیت میگردد. دارای کریستالهای یکنواخت و شفاف و حلالیت سریع و بالا میباشد که پس از حل شدن فاقد عارضه تیره کردن آب میباشد. شکر علاوه بر مصرف خوراکی، موارد استفاده دیگری نیز دارد. اساساً شکر سفید همان ساکارز خالص میباشد و بین شکر بدست آمده از نی یا چغندر تفاوتی وجود ندارد. اختلاف کارخانه های تولید شکر کریستال در ابعاد کریستال میباشد و این موردی است که در محصول نهایی به وضوح مشهود میباشد.کریستالهای کوچک راحتتر حل میشوند و بنابراین شیرینتر به نظر میرسند چون چیزی از آن در ته فنجان باقی نمیماند و در صورتی که آنرا به تنهایی بخوریم بر روی زبان شیرینتر به نظر میرسند. همین طور کریستالهای کوچکتر به دلیل داشتن سطوح بیشتر در هر قاشق به نظر سفیدتر میآیند. شکر قهوه ای به روشها و اشکال متنوعی قابل تهیه است ولی در هر صورت به یکی از دو حالت قهوه ای چسبناک و یا قهوه ای روان میباشد. در حالت قهوه ای چسبناک مخلوط در اصل از دیگ طبخ مرحله کریستالیزاسیون شکر حاصل از نی میآید. بهترین آن امروزه در هندوستان با عنوان جوگری یا گور تهیه میشود که مانند یک مخلوط آنقدر جوشانده میشود تا خشک شود. در کارخانه های تصفیه شکر امروزی، به وسیله مخلوط نمودن شکر تصفیه شده یا حداقل خالص شده با یک سیروپ مناسب هر دو حالت فوقالذکر قابل تولید میباشد. رنگ شکر و سیروپ تعیین کننده رنگ محصول نهایی و نسبت سیروپ به مجموع شکر و هرگونه ماده خشک بکار رفته تعیین کننده میزان روانی و چسبناکی محلول میباشد.
گندم از مهمترین غلات است. این گیاه در گونههای وحشی و اهلی موجود است. گندم از گیاهان گلدار تکلپهای یک ساله و تیره گندمیان و از خانواده گرامینهها است. گندم، گل آذین سنبلهای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود میآید. گاهی تعداد گلچهها به ۹ هم میرسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی (لما) و پوشک درونی (پائولا) قرار گرفته است. برگهای گندم مانند برگهای سایر غلات (به جز ذرت و ارزن)، نازک و کم عرض بوده و زبانههای کوچکی دارند. گندم دامی که معمولا با پروتیین ۱۰ و کمتر از ۱۰ به مصرف غذای دام می رسد. گندم انسانی که معمولا با پروتیین بالای ۱۰ به مصرف غذایی می رسد. کشورهای امریکا و استرالیا و ارژانتین بزرگترین صادر کنندهای گندم در جهان هستند اما با ورود دیگر کشورها مانند برزیل و روسیه و قزاقزستان و اکراین به بازار از دیگر صادر کننده های این کالای مهم اساسی محسوب میشوند و همچنین از منابع تامین و واردات در کشورمان و شرکت توسعه تمدن پارسیان به شمار می آید.
واردات کنجاله
کُنجاله بازماندهٔ جامدی است که پس از روغنکشی از دانههای روغنی بهجا میماند. کنجاله، در قدیم کنجاره، کنجار و کُنجیده هم نامیده میشد. بازمانده هر چیزی چون انگور، کنجد، سویا،ذرت کرچک و امثال آنها که کوفته یا فشرده و آب و یا روغن آن گرفته شدهباشد کنجاله نامیده میشود. کلزا، تخم پنبه، گوآر، آفتابگردان، هسته زیتون، و… از دیگر دانههایی هستند که از آنها کنجاله بدست میآید. کنجالهها از نظر پروتئین و مواد غذایی غنی هستند و برای خوراکدهی به ماکیان، ماهیها و دیگر حیوانات ارزشمند هستند. کنجالهها را معمولاً پیش از فروش به قطعات کوچکتر میشکنند یا آرد میکنند. کنجاله برخی دانهها از جمله کرچک و درخت جلا برای خوردن سمی است و از آنها تنها به عنوان کود بهره میگیرند. عمده مصرف کنجاله ذرت و سویا یرای مصارف دام وماکیان می باشد. کشورهای ارژانتین و برزیل از بزرگترین تولید کننده ها و صادر کننده های این محصول در دنیا می باشند که سهم قابل توجهی را در تامین نیاز بازارهای جهانی را دارند و کشورهایی مانند هند و چین و کشورهای اسیای میانه هم سهم بسزایی در تامین این کالای اساسی دارند و همچنین از منابع تامین شرکت توسعه تمدن پارسیان به شمار میروند.
برای آغاز چت روی مشخصات پشتیبان کلیک کنید.