مذاکره با شرکتهای خارجی جهت ثبت سفارش، هماهنگی خرید و ارسال کالا. تامین کالای ایرانی برای شرکتهای توزیع کننده کالا در خارج از کشور.
در صنعت، اوره از دی اکسید کربن و آمونیاک تولید میشود. معمولاً مقدار بسیار زیادی دی اکسید کربن طی فرآیند تهیه آمونیاک از ذغال سنگ، گاز طبیعی و یا نفت تولید میشود. این موضوع باعث میشود تا اوره مستقیم از ترکیب این مواد تولید شود. اوره، در متابولیسم ترکیبات حاوی نیتروژن در بدن حیوانات نقش مهمی ایفا میکند و در عین حال، ماده اصلی حاوی نیتروژن، در ادرار پستانداران به شمار میآید. این ترکیب: سخت، بی رنگ، بی بو (گر چه آمونیاکی که در حضور آب از آن حاصل میشود و شامل بخار آب موجود در هوا نیز میباشد، دارای بوی تندی است)، نه اسیدی است و نه قلیایی، بسیار محلول در آب و نسبتاً غیرسمی میباشد، از اوره به صورت گستردهای در کودهای شیمیایی به عنوان یک منبع غنی و مناسب نیتروژن استفاده میشود. اوره همچنین یکی از مواد اولیهٔ مهم در صنایع شیمیایی است.
عنصر گوگرد در طبیعت به صورت طبیعی و خالص یا به صورت ترکیبات سولفید و سولفات همراه با دیگر عناصر فلزی و غیرفلزی یافت میشود. گوگرد سرد و خالص، زرد رنگ میباشد ولی بیشتر به سبب حرارت بالا یا ناخالصیها تغییر رنگ میدهد. بنابه سیستم تبلور، این نوع گوگرد به صورت گوگرد آلفا (رومبیک یا اکتاهدرال) گوگرد بتا (مونوکلینیک یا منشوری)، گوگرد گاما (پلاستیک) و گوگرد بیشکل (کلوئیدی) میباشد. تأمین و عرضه گوگرد (سولفور) گوگرد پالایشگاهی فله، به صورت پودر و کلوخ و یا گرانول، گوگرد میکرونیزه، گوگرد بنتونیت دار، گوگرد آلی میباشد. گوگرد جز فرآورده های پتروشیمی ایران میباشد که محصول پالایشگاه های مختلف ایران است.
خاویار خام به تخم ماهی به دست آمده از ماهیان خاویاری قبل از نمک سود کردن و عمل آوری شدن اطلاق میگردد. صادرات خاویار یک منبع مهم ارزآوری برای ایران محسوب میشود اما برای حفظ ماهیان در حال انقراض خاویاری دولت ایران کنترل شدیدی را در این زمینه اعمال کرده و هر ساله سقف محدودی خاویار به خارج صادر میکند. این محصول صادراتی است و هماکنون ۸۵ درصد مصرف خاویار در جهان به اروپا، آمریکا و کانادا مربوط میشود. اصولاً ماهیان خاویاری «استروژن» نامیده میشوند. ارزش ماهیان خاویاری علاوه بر گوشت، به سبب تخم آنهاست که به مروارید سیاه مشهور است. برای به دست آوردن خاویار از یک ماهی بین ۱۲ تا ۱۶ سال وقت نیاز است. خاویار ایران مستحصل از دریای خزر به دلیل مرغوبیت در بازارهای جهانی خصوصاً اروپا و آمریکا طرفداران فراوانی دارد. خاویار یکی از محصولات صادراتی مهم غیر نفتی ایران محسوب میشود.
از جمله میوه های خشک میتوان به کشمش، انجیر خشک، زردآلو خشک، برگه هلو، آلبالو خشک و…. اشاره داشت که جز گروهی از صادرات غیر نفتی کشورمان نیز محسوب میشوند. مصرف منظم میوههای خشک پیشرفت ذهنی و جسمی فرد را به دنبال خواهد داشت. میوههای خشک سرشار از مواد مغذی هستند. برخی میوههایی که در این طبقه جای میگیرند عبارتند از: گردو، بادام، کشمش، پسته، خرما، بادامزمینی، فندق. میوههای خشک منبع عالی از مواد معدنی بوده و حاوی مقادیر قابل توجهی از ریز مغذیهای ضروری برای بدن هستند. میزان تراکم انرژی در میوههای خشک بیشتر از انواع تازه آنهاست. مواد معدنی و میزان انرژی میوههای خشک بیشتر از میوههای تازه است و ۱۰۰گرم میوه خشک معادل ۳۰۰گرم میوه تازه است.
پسته گیاهی است که از دیر باز در ایران کشت و پرورش داده شده است و سابقه کاشت آن در ایران در قزوین و دامغان به ۱۵۰۰ سال و در استان کرمان به ۳۵۰ تا ۴۰۰ سال قبل بر میگردد. پسته ایران حدود ۷۰ سال پیش با شروع صادرات، ارزش اقتصادی و تجاری ویژه ای پیدا کرد و ایران به عنوان اولین و مهمترین صادر کننده پسته دنیا شهرت یافت. از آن زمان به بعد سطح زیر کشت پسته مرتباً افزایش یافت و عملاً گسترش آن در خیلی از مناطق به دلیل محدودیت آب عملی نیست. پسته ایران در انواع مختلف از جمله بادامی شکل، فندقی، کله قوچی و گونه های دیگر میباشد. همچنین در سایزهای متفاوت از ۱۶ دانه الی ۳۴ دانه که ۲۸ گرم در انس میباشد. زمان برداشت پسته شهریور و مهر ماه هر سال در ایران میباشد.
مغز گردو نوعی خشکبار مقوی است که با خارج کردن آن از پوسته سخت گردو قابل استفاده است. مغز گردو را با نام غذای مغز نیز بیان کردهاند، زیرا مغز گردو سرشار از امگا۳ است که باعث کارکرد بهتر مغز میشود. ۱۵ درصد از چربیهای مغز گردو از نوع غیر اشباع است که برای سلامتی بدن بسیار مفید و سودمند هستند. یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تأمین میکند. روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان میکند. درختان گردو در اقصی نقاط ایران میرویند از جمله استانهای چهار محال بختیاری و سایر استانهای شمالی و مرکزی ایران.
بادام یکی از مهمترین محصولات باغی ایران است که علاوه بر مصرف در داخل، همه ساله مقداری از آن به خارج از کشور صادر میشود. بادام از جمله خشکبارهایی است که علاوه بر مصرف داخلی همه ساله مقداری از آن به خارج از کشور صادر میشود. در بازار جهانی بادام، عرضه کنندگان با اتکا به مدیریت و برنامه استراتژیک سعی دارند علاوه بر افزایش سهم خویش جایگاه مسلطی در بازار جهانی بدست آورند و در رهبری قیمت جهانی نقش تعیین کننده و محوری ایفا نمایند. مهمترین وارد کنندگان بادام و مغز بادام کشورهای آلمان، اسپانیا، فرانسه، ژاپن و ایتالیا میباشند. از بین کشورهایی که بادام با پوست را وارد کردهاند کشورهای هند، هنگکنگ، اسپانیا، چین و لبنان بالاترین سهم را دارند.
زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست میآید در واقع از هر ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار گیاه زعفران، حدود ۵ کیلوگرم گل زعفران بدست میآید که وزن ۵ کیلوگرم زعفران تازه بعد از خشک شدن به یک کیلوگرم میرسد. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا میباشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون میگردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. زعفران به مواد غذایی عطر و رنگ مخصوص میدهد و به همین جهت از زعفران در صنایع غذایی مانند سوسیس سازی، در شیرینی سازی مانند تهیه پودرهای کیک، در داروسازی مانند داروهای ضد افسردگی، در نساجی مانند رنگ کردن پارچه های ابریشمی، در تولید مشروبات الکلی و غیر الکلی به عنوان طعم دهنده طبیعی و در صنایع لبنی و غیره استفاده میشود.
کروم به شکل سنگ معدن کرومیت (H۲CrO۴) استخراج میشود و با غلظت ۲۱ ذره در میلیون بیست و یکمین عنصر از نظر فراوانی در پوسته زمین است. این عنصر به صورت تجاری با حرارت دادن این سنگ معدن در حضور آلومینیوم یا سیلیسیوم تهیه میشود. کروم فلزی سخت، براق و به رنگ خاکستری فلزی است که به شدت جلا میگیرد، به سختی قابل جوش خوردن است و در برابر زنگزدگی و سیاه شدن مقاوم است. معمولیترین حالت های اکسایش کروم ۲+ ،۳+ و ۶+ است که ۳+ پایدارترین آنها حالتهای ۴+ و ۵+ نسبتاً” کمیاب هستند. ترکیبات کروم در حالت اکسایش ۶، اکسیدکنندههایی قوی هستند.
سنگ آهن ماده اولیه تولید فولاد است و ۹۸ درصد سنگ آهن استخراج شده در سطح جهان برای تولید فولاد به کار میرود. صنایع خودرو سازی و ساخت و ساز، بخشهای اصلی مصرف کننده فولاد هستند و در نتیجه میزان تقاضای فولاد این بخشها بر تقاضا و قیمت سنگ آهن تأثیر گذار است. سنگ آهن یکی از فراوانترین عناصر فلزی موجود در زمین است. اکسید آن حدود ۵ درصد از پوسته زمین را شامل میشود. کانیهای معدنی رایج سنگ آهن عبارتند از هماتیت ( Fe2O3 ) که ۷۰ درصد آهن داشته و مگنتیت ( Fe3O4 ) که ۷۲ درصد آهن دارد. میانگین عیار آن در یک کانی آهن حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد است. سنگ آهن بر حسب میزان عیار آهن و مقدار مواد تشکیلدهنده مطلوب یا زائد آن صرفنظر از آهن، در کیفیتهای مختلف در بازار به فروش میرسد.
ضد افسردگی، مقوی، محرک تمایلات جنسی و جوان کننده. بوی بسیار خوش آن اثر طولانی بر احساسات دارد و حس عشق و محبت را در دل زنده میکند. برای انواع پوستها، خصوصاً پوستهای خشک و حساس بسیار عالی است، پارگی مویرگها را نیز کاهش میدهد.ضد چین و چروک و جمع کننده پوستهای پیر و خسته است. روغن گل سرخ از ایران به کشورهای متعددی نظیر ایتالیا، اسپانیا، بلغارستان، فرانسه، آمریکا، کانادا، امارات، کشورهای عربی، ژاپن و آلمان صادرات شده است.
گلاب عرقی است که از گل محمدی و یا «گل گلاب» میگیرند. به دلیل تقاضای بیشتر صنعت عطرسازی برای روغن گل، گلاب محصول جانبی نسبتاً ارزان قیمتی حساب میشود. گلاب دارای طعم و بوی متمایزی است و در بعضی غذاهای کشورهای آسیایی استفاده میشود. در ایران در بستنی، چای و شیرینیها مورد استفاده زیادی دارد. گلاب کاشان یکی از ممتازترین گلابهای ایران است که توسط گلاب گیری در شهر های مختلف ایران از جمله قمصر کاشان و نیاسر کاشان این کار انجام میگیرد.
قیر مادهای است سیاه رنگ و خمیری شکل که در عایقکاری رطوبت و ساخت آسفالت کاربرد دارد. قیر انواع گوناگونی دارد که هر یک از انواع آن، دارای کاربرد خاصی است. قیر از مشتقات نفت است و اغلب در پالایشگاه نفت تولید میشود. قیر جسمی هیدروکربنی است به رنگ سیاه تا قهوهای تیره که در سولفید کربن و تتراکلرید کربن کاملاً حل میشود. قیر در دمای محیط جامد است اما با افزایش دما، به حالت خمیری درمیآید و پس از آن مایع میشود. کاربرد مهم قیر به علت وجود دو خاصیت مهم این ماده است: غیرقابل نفوذ بودن در برابر آب و چسبنده بودن.
کود ارگانیک دارای تمام مواد غذایی مورد نیاز گیاه میباشد و میزان مواد ارگانیکی خاک را افزایش میدهد، غذای مورد نیاز موجودات خاک را تأمین نموده و در برابر آب شویی مقاومت بالایی دارد و مواد غذایی را به طور پیوسته در طول مدت زمان آزاد مینماید. یکی از کودهای مصرفی، کود اوره است. کود اوره که به کود شکری نیز معروف است در سطح جهان از پر مصرفترین و ارزانترین کودهای شیمیایی ازتی است. کود اوره ۴۶ درصد ازت دارد و حلالیتش در آب خیلی خوب است و به همین دلیل در خاک برای تهیه محلولهای کودی و محلول پاشی بر روی گیاه مورد استفاده قرار میگیرد.
برای آغاز چت روی مشخصات پشتیبان کلیک کنید.