افراد زیادی می خواهند جواب این سؤال را بدانند. تلفن های موبایل از سال ۱۹۸۰ میلادی مورد استفاده قرار گرفته اند. هر چند ظرف سالیان گذشتهاستفاده از موبایل به طور وحشتناکی افزایش پیدا کرد و عمومیت یافت و این رشد همچنان ادامه دارد.
هیچ جواب قطعی برای این سؤال که آیا گوشی های موبایل سبب بروزسرطان می شود یا خیر وجود ندارد به این دلیل که اطلاعات موجود در این زمینه فقط بامطالعات مختصر بدست آمده است. اگر چه چندین تحقیق معتبر در این زمینه وجود دارد که نشان می دهد تاکنون مدرکی که بتواند بین گوشی های موبایل و سرطان رابطه برقرار کنددر دست نیست.
امروز مردم زمان بیشتری را در مجاورت تلفن های موبایل میگذرانند و این باعث می شود مطالعاتی که هم اکنون یا در آینده انجام می شود قطعیت بیشتری پیدا کنند. این مطالعات در زمینه تأثیر موبایل بر تومورهای با رشد کم در مغزدر زمان های طولانی تر ادامه دارد.
تلفن های موبایل از فرکانس های رادیویی با انرژی سطح پایین استفاده می کنند. تاکنون مشاهده نشده است که قرار گرفتن در معرض فرکانسهای رادیویی با انرژی سطح پایین باعث بروز مشکلاتی در سلامتی شود.
در آمریکاسازمان غذا و دارو (FDA) و کمیته ارتباطات فدرال(FCC) راهبردهایی را ارائه کرده اندکه مقدار مجاز انتشار امواج رادیو فرکانسی را برای گوشی های موبایل تعیین کردهاست.
اندازه گیری قرار گرفتن در معرض امواج موبایل با SAR که مخفف عبارت Specific Absorption Rate می باشد.
SAR مقدار انرژی جذب شده توسط بدن را میسنجد. SAR مجاز در آمریکا ۱٫۶ وات بر کیلوگرم است. براساس آزمایشات FCC این میزانامواج بسیار کمتر از مقداری است سبب بروز تغییراتی در حیوانات آزمایشگاهی شود. درآمریکا هر کارخانه سازنده گوشی های موبایل باید مقدار SAR هر مدل گوشی خود را به FCC اعلام کند.
اگر چه بروز مسئله در اثر استفاده دراز مدت بعید می رسد. ولیبا رعایت نکته هایی می توان میزان ریسک را کاهش داد.
مکالمه های طولانی مدتخود را با تلفن های سنتی انجام دهید.
از گوشی های موبایلی استفاده کنید کهدارای آنتن برای نصب در خارج خودرو هستند.
از هندز فری یا هدست استفاده کنید وگوشی را دور از بدن خود قرار دهید.
میزان SAR منتشر شده از گوشی خود را بدانید. ( در دفترچه راهنمای گوشی به دنبال این اصطلاح بگردید هرچه میزان آن کمتر باشد ضرر آن در مکالمات طولانی تر نسبت به سایر گوشیها با مقادیر بالاتر کمتر خواهد بود
گردآوری و تنظیم توسط واحد فن آوری اطلاعات شرکت توسعه تمدن پارسیان
برای آغاز چت روی مشخصات پشتیبان کلیک کنید.